Kære deltagere i Kultur på hjul

Kære deltagere i Kultur på hjul i Laurbjerg, Ødum, Lerbjerg-Svejstrup, Åstrup, Hollandsbjerg, Voer, Torrild, Gylling, Saksild, Nordby, Besser, Brundby, Fruering, Sjelle, Herskind, Lime, Mygind og på Helgenæs. Mange tak til jer alle. Og I er …

Kære deltagere i Kultur på hjul i Laurbjerg, Ødum, Lerbjerg-Svejstrup, Åstrup, Hollandsbjerg, Voer, Torrild, Gylling, Saksild, Nordby, Besser, Brundby, Fruering, Sjelle, Herskind, Lime, Mygind og på Helgenæs.

Mange tak til jer alle. Og I er mange. Uden jer var projektet Kultur på hjul aldrig blevet, som det blev. Jeres engagement, fortællinger, tid, lyst, idéer, praktiske hjælp, sange, heste, sejlture, landbrugsredskaber, gåture, bøger, fotografier, kager, haver, sivsko, opskrifter, steder, dialekter, gæstfrihed, honning, kaffe, fornemmelse, mursten, udklædning, harmonikaspil, frikadeller, nøgler, udklip, flæskesvær, havemøbler, trækvogne, tækkerør, invitationer, energi, snilde, viden, ostemadder, samlinger, humor, dragter, klaverspil, smutveje, hukommelse, korrekturlæsning, åbne døre med meget mere har betydet uendeligt meget for Kultur på hjul i 2015, 2016 og 2017.

Tak for nu. Tak fordi I kastede jer ud i det og var med til at få Kultur på hjul til at ske. Det har været en overraskende og inspirerende rejse i alle byerne. Og en kæmpe fornøjelse at møde jer.

Leave a comment